|
Strona 1 z 1
|
[ 14 posty(ów) ] |
|
czy wziąć udział w kursie uwodzenia? pytanie rozwodnika
| Autor |
Wiadomość |
|
robert69wawa
|
28 Lip 2010, 17:03
Hej, jestem Robert...Mam nadzieję, że to miejsce na forum jest najodpowiedniejsze do zadania takiego pytania...Co myślicie o instytucji kursu uwodzenia??? Czy myślicie, że wziąć w nim udział ,,jest ok" czy niekoniecznie...? W obliczu oczywiście realnej potrzeby...Tak mi się wydaje. Rozwiodłem się z żoną i jakoś nie wyobrażam sobie celibatu do końca życia. A muszę powiedzieć, że wyszedłem trochę z wprawy jeśli chodzi o podrywanie kobiet....Wiecie jak to jest... Chciałbym poznać jakąś uroczą kobietkę do 35 r. ż. A jak czytam sobie strony tych szkół to dają tam dużo dobrych wskazówek. Brał ktoś z Was udział w kursie uwodzenia? Jesteście z tego zadowoleni? Ja zastanawiam się nad czołowymi szkołami..Właściwie najbardziej chodzi mi po głowie RMSU, dużo o nich czytałem...Czy ktoś z Was ją skończył?? Jakie są Wasze wrażenia??
|
|
|
 |
|
Paweł
Administrator
|
29 Lip 2010, 15:10
2000 dać za "szkołę uwodzenia " to jak dla mnie trochę przesada.
Lepiej zadać na właściwym forum właściwe pytanie zamiast drążyć techniki PUA które praktycznie zna każdy facet tylko o tym nie wie.
Jak chcesz znaleźć kobietę swojego życia i odświeżyć sztukę podrywu to powiedz co sprawia Ci problem w uwodzeniu i z czego dokładnie nie jesteś zadowolony.
|
 |
|
robert69wawa
|
03 Sie 2010, 11:20
No nie wiem, czy fora moga być postrzegane jako źródło merytorycznej wiedzy...Sorry, ale niektóre ,,mądrości życiowe" forowiczy mogą przyprawić o zawrót głowy...:/
Zalezy mi na tym, by stać się po prostu bardziej uwodzicielskim, zeby kobietki do mnie lgnęly...Nie powiem, że na ,,stare lata" marzy mi się zostać Casanovą, ale chciałbym wyzbyć się wszelkich blokad, etc.
|
|
|
 |
|
Paweł
Administrator
|
03 Sie 2010, 21:23
Ostatnio w sopocie widziałem zlot PUA świrów - odmieńców co uważali się za lepszych, a jedno ich łączyło - żaden nie wyrwał.
Jak na ulicy widać 2-3 dziwnie wyglądających napaleńców z których jeden w skórce (30 stopni tego dnia) tłumaczy reszcie "to jest twoja chwila, zdobądź ją" to ja jestem zażenowany, ale to musi innym pomagać - mało to ich tam nie było .
Tak trzeba uważać na forumowe mądrości, ale po stylu pisania i po odpowiedziach będziesz wiedział czy masz do czynienia z 15 latkiem czy z osobą która ma jakies pojęcie o temacie i nie myśli jak tu tylko potencjalnie zaliczyć.
Ja jestem przeciwny, ale jak masz kasę możesz spróbować i zdać relację - totalnie przeciwny też nie jestem, to po prostu omówienie tych samych rzeczy w realu a nie przez słowa.
|
 |
|
zbig1900
|
04 Sie 2010, 12:02

Hmm, samozwańcze PUA świry o których mówisz, nie mają wiele wspólnego z absolwentami dobrych kursów. Podkreślam - dobrych. Bo wszędzie jest dużo hochsztaplerów, w każdej branży. Ja osobiście skończyłem 10-dniowy Kurs Podstawowy RMSU i muszę powiedzieć, że to była jedna z lepszych inwestycji w moim zyciu. Moja sytuacja życiowa była co prawda nieco inna, niż sytuacja Roberta. Ja mam 22 lata i zaczynałem od zera...Ale tak czy inaczej, mogę powiedzieć,że goście, których poznałem w trakcie kursu, mający podobne problemy do Roberta, również bardzo zachwalali sobie kurs. Praktyka nie wyglądała w żaden sposób jak ta opisana przez Pawła. Na początek było trochę teorii, a reszta, to różne zadania mające na celu przełamanie nieśmiałości (to był mój największy problem) i podniesienie umiejętności zawierania znajomości z kobietami. Do tego stopnia, że pod koniec kursu, niekórzy z nas nie mogli się opędzić od kobiet  . Że tak powiem, zbieraliśmy żniwa zbierania telefonów przez cały tydzień... Do tego, RMSU jest szkołą stawiającą na samorozwój. Ich uwagi dotyczące kreacji wizerunku (są porady stylistki) są bardzo przydatne. Myślę, że spokojnie możesz zainwestować - w każdym bądź razie będziesz miał pewność, że zrobiłeś wszystko co w Twojej mocy. Pozdrawiam, Zbyszek.
|
|
|
 |
|
Flutter
|
04 Sie 2010, 12:48
Ja rozumiem, że te reklamy są coraz bardziej wyrafinowane, ale litości...
_________________ Podryw to gra dla ludzi.
Bycie PUA to nie wyuczone teksty i schematy. Bycie PUA to lifestyle.
Flutter - This is what i am doing to womens.
|
|
|
 |
|
Andi
Dołączył: 26 Sie 2008 Posty: 1053 Wiek: 18 Miejscowość: PMI -> Międzychód
|
04 Sie 2010, 19:45
o kurwa nigdy nie slyszalem o uwodzeniu przed pojawieniem sie na a4m ale juz nie moge na to patrzec. domagam sie emota zwrotniaka  od dzisiaj staje sie oficjalnym przeciwnikiem PUA i wszystiego co z tym zwiazane...
_________________ "Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"
|
|
|
 |
|
robert69wawa
|
10 Sie 2010, 12:43
Wydaje mi się, że Wasze opinie są niestety w dużym stopniu zdeterminowane przez obraz w mediach...Z cyklu: PUA-nieudacznik, świr. Szczerze? Kiedy nie wczytalem się w temat, również byłem sceptyczny...Ale nie osądzajce z góry czegoś co na własnej skórze nie przeszliście...
|
|
|
 |
|
agniecha
|
10 Sie 2010, 22:25
Nie uogólniaj, skoro nie wiesz "co na własnej skórze przeszedł" każdy z odpowiadających. Skąd wiesz, czy wśród nich nie ma "PUA" 
|
|
|
 |
|
Schemat
|
11 Sie 2010, 09:18

Cytuj: No nie wiem, czy fora moga być postrzegane jako źródło merytorycznej wiedzy...Sorry, ale niektóre ,,mądrości życiowe" forowiczy mogą przyprawić o zawrót głowy...:/ Święta racja... Innym powiadam... zawiodłem się na was. Zazwyczaj przychodzą do nas gówniarze którzy nie wiedzą jak zmusić laskę na pierwszy raz. Teraz, gdy ktoś ma naprawdę problem, to my forumowicze zachowujemy się jakbyśmy pozjadali wszystkie rozumy. Kursy NLS (a nie pierdolone PUA z którym wam się wszystko kojarzy i wszystko z nim uogólniacie) działają naprawdę. A przynajmniej dają ogromnego kopa do pewności siebie takim jak ty. Tylko pamiętaj że chodzi o NLS a wszelakie inne kursy sobie odpuść z miejsca bo to rady np. Jak się ubierać? Umiesz korzystać z warezów i RapidShare? Komplet 15 lekcji na mp3 + masę książek można znaleźć w sieci. Oczywiście nie daje to takich efektów jak kurs ale będziesz przynajmniej świadomy czy warto wydawać te 2000 PLN. PS. Najłatwiej jest wpisać w Google "NLS mp3" lub "NLS download". PSS. Przeleciałem kilka (może 3) lekcje i wiem że to działa... jakoś nie korzystam z tego i nie szukam następnych lekcji bo nie jestem zdesperowany. To znaczy że, wolę szukać dziewczyny (narazie) w naturalny, sposób by ona poznała mnie takim jakim jestem naprawdę. Naprawę nie wiem czy się za NLS nie zabiorę mając 35 lat? Jeśli będę sam, to pewnie tak!
|
 |
|
arturrkrakow
|
11 Sie 2010, 16:51
Ciekawe skąd osoba, która "przeleciała" 3 lekcje na temat NLS można mówić o działaniu całego systemu. Ciekawe skąd osoba, która nigdy nie była na treningach uwodzenia (a na taką wygląda na podstawie tego, co pisze) może mówić o tym, co na nich jest i czy działają. Takie trochę bycie teoretykiem-jebaką.
|
|
|
 |
|
Paweł
Administrator
|
11 Sie 2010, 17:48
arturrkrakow napisał(a): Ciekawe skąd osoba, która nigdy nie była na treningach uwodzenia (a na taką wygląda na podstawie tego, co pisze) może mówić o tym, co na nich jest i czy działają. To chyba do mnie ? - Wiem jak wyglądają takie kursy bo sam jeden prowadziłem i kilka osób przeszkoliłem. Co do całego NLS / NLP to prosta prawda - tak to działa.
|
 |
|
Schemat
|
12 Sie 2010, 07:25
Paweł, to był do mnie. A ja... ty nie przeleciałeś nawet jednej lekcji, inaczej byś o to nie pytał. I naprawdę szczerze wkurwia mnie gdy toś zakłada konto do napisania 1 posta. Wrażenie innego użytkownika w wersji incognito jest w tym momencie nieodzowne. A teraz odpowiem na Twoje pytanie. Pierwsze lekcje wzmacniają pewność siebie i opisują zasadę działania. Do tego prosty przykład, ćwiczenie itp. Wiesz z czym to się ma... i ciężko się z tym nie zgodzić. Pozostałe 9 lekcji to szczegółowe rozwinięcie pojęć użytych poprzednio. Teoretykiem-jebaką nie jestem... ewentualnie samym jebaką 
|
 |
|
zbig1900
|
25 Sie 2010, 11:00
Hmm, ale najazd wyszedł...Nie wiem, ja wiem swoje, a że takie ,,zdarzenie" internetowe wyszło, to nei moja wina
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 14 posty(ów) ] |
|
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|